Over ons

Misschien vraag je je af wat het bestaansrecht is van wéér een blog over voetbal. Het antwoord is simpel. 99% van de voetbalsites bestaat uit knip-en-plakwerk, letterlijk overgenomen van een persbureau en heeft de diepgang van Mario Balotelli. Het is tijd voor andere artikelen over voetbal; artikelen met diepgang, artikelen met passie geschreven. Artikelen van meer dan 200 woorden. Artikelen die nieuwe inzichten bieden op basis van goede analyses en mooie visualisaties. Wij proberen tot die 1% te behoren die tegen de stroom ingaat, en waar nodig onzin uit de populaire media countert. Sinds 2009.

Meningen die in de artikelen worden geuit vertegenwoordigen niet per sé de mening van catenaccio.nl. Sterker nog – binnen de redactie zijn we het eigenlijk structureel met elkaar oneens – dat vinden we gezond, zeker als het over voetbal gaat.

Deze site  kiest bewust om geen reclame te plaatsen (ook niet op Twitter). Wel verkopen we onze artikelen in Blendle.

Voor een actueel overzicht van mediaoptredens van onze redactie, kijk op in de media.

Catenaccio is opgericht door Thomas Boeschoten, Gino van Montfort en Pieter Zwart. Tot ons grote verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van Gino van Montfort († 1989-2012). Lees daarover: “Rust zacht, Gino.”. Raadpleeg voor een actueel overzicht van onze redactie de colofon.

 

Over de auteur