Jasper deelt uit “Die Kesler is één grote aanfluiting”

Cijfers uitdelen is misschien wel het leukste wat er is. Vandaar dat ik dan ook zelf cijfers uitdeel. Deze week beoordeel ik Robin van Persie, Ronald Koeman, Edwin van der Sar en Henk Kesler.

robin-van-persie-0011

9: Robin van Persie

Wat speelt deze man goed! Robin scoort erop los maar creëert ook nog eens ongelooflijk veel ruimte voor zijn ploeggenoten. Robin van Persie is uitgegroeid tot misschien wel de belangrijkste steunpilaar voor Arsenal. Voor mij wordt het dan ook steeds duidelijker wie er straks in de spits moet staan bij het Nederlands Elftal! Met Robin van Persie in de spits hebben we een aardige kans op de WK titel.

4: Ronald Koeman

De wanhoop bij Koeman anderhalve week geleden tegen Ajax toen Martin Jol wat omzette in het veld (Pantelic eruit Gabri erin) is tekenend voor Ronald Koeman. Hoe durfde Ronald Koeman in godsnaam man of the first half, Brett Holman eruit te halen. Dat was drie wedstrijden geleden. De laatste twee wedstrijden tegen Spakenburg en Groningen tonen aan dat Koeman het nog steeds niet op de rails heeft. Koeman valt bij AZ op door zijn wisselbeleid, zeg maar wisselvalligbeleid…

3: Henk Kesler

Kotsmisselijk word ik van deze vent, steeds weer moet hij nutteloze dingen in de media roepen. Doet hij dit omdat hij aandacht te kort heeft of is hij gewoon echt zo ongelooflijk dom. Ik snap best dat hij de voorzitter van de KNVB is en dat hij zo nu en dan moet opkomen voor de belangen van het Nederlands voetbal maar meestal is het enige wat ik hoor onzin waarmee hij eigenlijk wil aangeven hoe geniaal hij zelf wel niet is. Hij komt nauwelijks op in het belang van de clubs of scheidsrechters, nee hij komt op voor zijn eigen hachje en die van de KNVB. Nu weer begint Kesler over dat de scheidsrechters dit jaar het extra goed doen. Volgens Kesler doordat “de KNVB” heeft gezegd dat de scheidsrechters strenger moeten fluiten. Die Kesler is één grote aanfluiting…

8: Edwin van der Sar

Als Alex Ferguson op een persconferentie al zegt dat hij had gewild dat Edwin van der Sar eerder bij Manchester United speelde moeten zelfs de twijfelaars overtuigd zijn. Na Peter Schmeichel leek Manchester United nooit meer een fatsoenlijke keeper te krijgen. Fabian Barthez, Roy Carrol en Tim Howard faalde allemaal hopeloos. Maar nu is er volgens Sir Alex weer een topkeeper, Edwin van der Sar. Hopelijk voor mij als liefhebber van Edwin van der Sar en hopelijk voor Manchester United wil Edwin nog even doorgaan.

About Jasper