Beenhakker: nu helemaal voor Feyenoord

Leo Beenhakker is ontslagen bij Polen. Leo Beenhakker vindt het wel grappig. Leo Beenhakker niet verrast. Leo Beenhakker toch niet ontslagen bij Polen. Leo Beenhakker is er klaar mee.

beenhakker
De berichten over het al dan niet ontslag van Beenhakker volgden elkaar gisteren in rap tempo op. Welles-nietes. Het is tekenend voor de verhoudingen tussen Don Leo en de Polen. 

Het liep namelijk al langer niet zo lekker tussen de Poolse bond en Beenhakker. Beenhakker mocht zijn baan niet combineren met een officiële functie bij Feyenoord, dus deed hij het maar officieus. Tot frustratie van de bond.

De frustratie kwam helemaal tot uiting na het verlies tegen Slovenië. De beschonken Grzegorz Lato was na de wedstrijd zo emotioneel, dat hij al aankondigde Beenhakker te willen ontslaan. Toen Lato daar later op terugkwam was het al te laat, Beenhakker heeft het gehad.

Beenhakker vind het wel best. Hij kan zich nu helemaal richten op Feyenoord, waar het dit seizoen zo lekker draait. De club waar zijn hart ligt. De club waar hij makkelijk successen kan boeken, zonder zich te veel in te spannen. Leo, geniet.

En de Poolse bond? Ook die zal niet rouwig zijn. Wacht maar, tot ze zich realiseren dat ze voorlopig niet meer zo’n goede coach aan de haak zullen slaan.

About Thomas Boeschoten

Thomas is uitgever van Catenaccio. Volg Thomas op Twitter | Meer artikelen van Thomas